EXXAERO BIEDT GEDEELDE PRIVÉVLUCHTEN NAAR IBIZA AAN.

Vliegen met een privéjet toegankelijker gemaakt door het delen van de kosten

Eindhoven, 19 juni 2020 Het Nederlandse zakenjetbedrijf Exxaero start per direct met het aanbieden van gedeelde vluchten met privéjets naar populaire zomerbestemmingen zoals Ibiza. De luchtvaartmaatschappij zal hiervoor gebruik gaan maken van onder andere de Dassault Falcon 900, waarvan het vier vliegtuigen in haar vloot heeft. Door het delen van de kosten en zo de prijs per persoon omlaag te brengen, verwacht het bedrijf vliegen met een privéjet voor een bredere doelgroep toegankelijk te maken. Om zoveel mogelijk reizigers deze gelegenheid te bieden, zal Exxaero tevens de samenwerking aangaan met een aantal strategische partners binnen de Nederlandse luchtvaartbranche.

De vluchten zullen worden aangeboden vanaf de Nederlandse luchthavens Amsterdam en Eindhoven, en het Duitse Weeze / Niederrhein net over de grens bij Nijmegen. Per vlucht worden er slechts 10 personen aan boord toegelaten. “Op die manier kunnen we onze klanten een échte private jet experience aanbieden, in alle luxe en met persoonlijke service en aandacht zoals men van ons gewend is”, aldus commercieel directeur Marc Muis. “We bieden geen vaste data of tijden, maar plannen enkel op vraag van de klant. Iedereen die geïnteresseerd is kan een aanvraag bij ons neerleggen, die wij vervolgens zullen combineren en waarna wij een passende vlucht aanbieden. Door op deze manier mensen bij elkaar te brengen, reduceren we de prijs per persoon tot wel 90% ten opzichte van een volle charterprijs. Het product en de service die we bieden zal niet anders zijn dan op onze andere privévluchten. Geen grote aantallen medepassagiers, geen wachttijden voor check-in of douane en daardoor significante tijdsbesparing, maar een hartelijke ontvangst met champagne waarna u vervolgens vertrekt met uw privéjet.”

De in Eindhoven en Amsterdam gevestigde onderneming wil op termijn ook meer bestemmingen gaan aanbieden onder dit concept. “Ibiza is iedere zomer een van onze populairste bestemmingen, waar veel Nederlanders en Belgen een tweede verblijf hebben. Om diezelfde reden denken we er ook aan om dergelijke vluchten naar bijvoorbeeld Nice, Cannes en Malaga aan te gaan bieden. Uiteraard zijn we hier uiterst flexibel in, en zullen we altijd anticiperen op de behoefte van de klant”, aldus Muis.

Tevens denkt het bedrijf met dit concept in te spelen op de huidige ontwikkelingen binnen de luchtvaartbranche. “Veel reizigers zijn nog angstig om in grote vliegtuigen te stappen met honderden andere passagiers zolang het coronavirus nog ronddwaalt. Door te reizen in een select gezelschap, in een vliegtuigcabine die ook nog eens continu wordt gedesinfecteerd, hopen we deze angst zo veel mogelijk weg te nemen.” Exxaero – The Private Jet Company introduceerde vorige week nog de door NASA ontwikkelde Biozone AirCare aan boord van haar gehele vloot. Deze revolutionaire technologie zorgt ervoor dat zowel de lucht als alle oppervlakken in de cabine continu worden gedesinfecteerd, om zo de kans op mogelijke besmetting met het coronavirus nog verder te minimaliseren.

NAAR IBIZA?

Informeer vrijblijvend naar de tarieven en beschikbaarheid.

1 + 1 = ?